Školička bruslení i nábory mladých hokejistů zahájeny

Verze pro tisk |

Jako již každou sezónu, s novým školním rokem začíná i oblíbená Školička bruslení, pořádána hokejovým klubem HC Česká Lípa a příspěvkovou organizací Sport Česká Lípa. Ve Školičce bruslení většinou začíná i kariéra mladých hokejistů a hokejistek.

Školička bruslení 2016/2017

Školička bruslení je již tradičně, každé úterý a čtvrtek od 16. do 17. hodin a v neděli od 9:00 do 10:00 hodin, začíná v září 2016, končí až v dubnu 2017.

Školička bruslení je určena pro kluky a holky od 4 do 8 let, u těch nejmenších může na první lekce na led i jeden z rodičů (na bruslích). Školička bruslení je určena pro širokou veřejnost, je pro děti, které se chtějí naučit bruslit a příjemně strávit čas plný her a zábavy. Na mladé bruslaře dohlíží ve Školičce bruslení trenéři HC Česká Lípa, občas chodí vypomoci i mladí hráči českolipského hokejového klubu. 

Začít i skončit může každý kdykoli v průběhu sezóny, není nutná pravidelná docházka, můžete chodit třeba jen jeden den v týdnu a zaplatíte pouze za lekce, které opravdu vyčerpáte. První lekce je pro každého nového bruslaře zdarma, pak si můžete zakoupit permanentku, kdy jedna lekce bruslení vyjde na přijatelných 30 Kč. Po vyčerpání všech deseti lekcí, si můžete koupit další permanentku, a tak pokračovat po celou bruslařskou sezónu. Každý mladý bruslař musí mít sebou brusle, helmu (na lyže, kolo, hokej …) a zimní rukavice, doporučujeme chrániče kolen a loktů.

Nábor hokejistů 2016/2017

Zájemci o lední hokej se po zvládnutí základních bruslařských dovedností a po nafasování hokejové výstroje pozvolna přesouvají mezi hokejisty. Stačí nahlásit trenérům Školičky bruslení, že máte zájem o lední hokej a zástupci klubu se již postarají o zařazení mladého hokejisty do hokejového klubu HC Česká Lípa a do jednotlivých tříd dle věku dítěte. Nábor je zaměřen na ročníky 2012 – 2008 (případně i starší nebo mladší borce) a jsme rádi za každého nového hokejistu nebo hokejistku! První měsíc na zkoušku mají noví hokejisté zdarma, hokejovou výstroj dostanou zapůjčenou od klubu. 

Více se dozvíte na klubových stránkách www.hcceskalipa.cz, případně volejte na tel.: 737 858 612.
 

Nahoru